En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, öteki zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme hileınan bu kırmızda;

üste Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik pas kilit sisteminin bile sorunsuz çkızılıştığından emniyetli olunmalıdır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Bu dizge çoğunlukla ivedili bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp sonuç çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Ezelî konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni düzı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Özellikle hassas ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine münasip olarak belirlenen bölgelere ve sayılara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya essah kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı umumiyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul önemlidir.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları yapılmaktadır.

Ankara Yangın Kapısı koymak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı merak ettikleri tüm mevzular karşı fen sahibi olabilirler.

Report this wiki page