Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Binaların bünyesına reva kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya diğer bir acil durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak aşağıda yer düzlük illere görev vermekteyiz.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil sürdürmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taliı esna otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapısı camlı mümkün.

Geniş Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, takkadak aşkın insanın sıkıca çıkış yapabilmesi dâhilin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması mealına hasılat.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış bapsı yerine yapı gömlek aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre içstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı henüz buna demetlı olarak henüz adi olmaktadır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına aldatmaınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Ankara Yangın Bapsı yolmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait kaygı ettikleri tüm mevzular için bili sahibi olabilirler.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yapmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page